Sommar

Sommarfester som en avslutning på våren, eller en sprakande kick off för hösten, är mycket populära! Det är en typ av firmafest som knappt fanns för några år sedan, men nu nästan trumfar julborden i popularitet. Men vad är egentligen en sommarfest? Vi reder ut begreppen.

Sommarfest för ert Stockholmsevent

När man hör ordet sommarfest, tänker nog de flesta på någon halvhjärtad avslutning innan semestern med brännboll och korvgrillning på ett blåsigt Gärdet. Man kommer hem skitig och svettig och i bästa fall inte helt regnindränkt, och tänker att det äntligen är över. Vad är det för typ av sommarfest? Inte en särskilt bra sådan nej...

Numera finns det några vassa eventbyråer som är helt specialiserade på sommarfester för företag. De ordnar med riktig grillning av professionella kockar, ser till att ni får en stor terrass mitt i Stockholm helt för er själva, och kan till och med se till att ni får en egen ö för en kväll! Sådana event slår ju onekligen något som dragits ihop i all hast för att man "ska" göra något innan semestern.

Och det är inte bara innan semestern man kan och bör hålla en sommarfest. Dessa kan med fördel även genomföras som en bra inledning eller kick off på hösten. Blandar man dessutom in lite teambuilding i sitt event kan man vara ganska säker på att kollegor och medarbetare börjar höstsäsongen med ett stort leende på läpparna och en ännu mer sammansvetsad gruppkänsla.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)