Upplevelser

Upplevelser och aktiviteter är de överlägset mest populära eventen för företag i Stockholm. Det är ju faktiskt i den här genren som hela eventbranschen uppstod för många år sedan. Företag började sälja paketerade event som folkrace, ballongflygning och zorbing till privatkunder, men på företagsfronten, B2B, var allt fortfarande knäpptyst. Medan man på fritiden paddlade kajak eller åkte på spa med presentkort man fått till födelsedagen, handlade personalfesten och julbordet fortfarande om att bli full på jobbets bekostnad, bråka med chefen och fälla olämpliga kommentarer till kollegorna.

Upplevelser och aktivitet för företag i Stockholm

Detta fenomen är sedan många år ganska förpassat till några få företag som envist håller på traditionerna och åker och bowlar eller spelar biljard på sin firmafest. Numera har eventbranschen utvecklats rejält, och erbjuder paketerade event även till företagskunder som ser ett värde i dessa både för sina medarbetare och sina kunder.

Och eftersom det är fler människor inblandande, och generellt också faktiskt mer pengar, har även eventen tagits till en helt ny nivå. Vad sägs till exempel om en lyxig after work med helikopterflygning över skärgården? Eller varför inte curling med kollegorna, glasblåsning på Skansen eller turridningar på Djurgården? Allt detta, och mycket mer, finner du bakom länkarna på den här sidan. Det fina är, att duktiga eventbyråer numera förmedlar kontakten mellan dig och arrangören, något som inte bara håller din administration och dina kostnader till ett minimum, utan även din huvudvärk när det kommer till planering, bokning osv. En bra eventbyrå sköter allt detta åt dig, och det man måste tänka är - varför inte?

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)